Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 4

Företagsflytt

På Bröderna Flytt brinner vi för att bistå andra företag med deras flyttar och agerar som en pålitlig partner som guidar genom hela processen. Med lång erfarenhet inom olika branscher, oavsett om det är ett litet eller stort företag, förstår vi hur viktigt det är att minimera avbrott i er verksamhet under flyttprocessen. Vi tar hand om allt – från att flytta stora kontorsutrymmen till lager och mindre butiker.

Begär offert

KONTORSFLYTT FÖR DITT FÖRETAG

Vårt dedikerade team har lång erfarenhet av kontors- och företagsflyttar och har förståelse för att er verksamhet ska kunna rulla på som vanligt. Därför ligger vårt främsta fokus på att skapa en så smidig, tidseffektiv och anpassad plan som möjligt. Vi hanterar varje aspekt av din kontorsflytt, oavsett om du flyttar till en ny adress inom staden eller över hela landet. 

Genom tydlig struktur och noggrann planering gör vi flytten enkel för ert företag. Vi inleder med ett möte på er arbetsplats för att förstå era önskemål. Sedan skapar vi en anpassad plan som visar hur flyttprocessen kommer att se ut. För att underlätta för er personal skickar vi även med våra bästa packtips. Vårt mål är att ge er de bästa förutsättningarna för en problemfri övergång till era nya lokaler.

FÖRBERED DIN FÖRETAGSFLYTT. 

Att flytta företaget kan vara en utmaning, men med rätt förberedelse kan det bli en smidig process. Här är några användbara tips och tricks inför er företagsflytt:

 1. Skapa en detaljerad plan: Starta i god tid för att undvika sista-minuten-stress och planera varje steg av flytten i förväg för att undvika överraskningar längs vägen. Vi hjälper er att strukturera en effektiv tidplan för en smidig övergång. 
   
 2. Informera dina anställda: Håll ditt team informerat om flytten och ge dem tillräckligt med tid att förbereda sig.
   
 3. Kategorisera och organisera: Märk och organisera ert företagsinnehav för en effektivare packning och uppackning. Om ni behöver material och packhjälp hjälper vi självklart till med detta. 
   
 4. Anlita professionell hjälp: En pålitlig flyttfirma som Bröderna Flytt kan göra hela processen enklare. 

För mer detaljerade råd och personlig hjälp inför er företagsflytt, kontakta oss. Vi guidar er genom hela processen. 

Läs mer om våra tidigare företagsflyttar!

Flytt 5

FLYTTPACKNING VID FÖRETAGSFLYTT

Vi är specialiserade på företagsflytt och tar hand om hela processen åt er. Vårt erfarna team ser till att varje arbetsstation och föremål packas och transporteras med omsorg. För att göra övergången till era nya lokaler så enkel så möjlig tillhandahåller vi allt nödvändigt flyttmaterial, vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet medan vi tar hand om logistiken.

Vi tar hand om nedpackningen och ser till att allt når de nya lokalerna snabbt och säkert. På plats packar vi upp och placerar allt enligt era önskemål. Med Bröderna Flytt blir er kontorsflytt enkel, så att ni kan fortsätta driva er verksamhet utan avbrott. Hör av er idag för en kostnadsfri flyttoffert. 

Flytt 6

BORTFORSLING FÖR FÖRETAG

Är det dags att förnya kontorsmöblerna? Vi underlättar övergången genom att ta hand om de gamla möblerna till secondhand eller återvinning, vilket sparar er tid och minimerar avbrott i er verksamhet. Vi tar även hand om större avfallstyper och ser till att allt hanteras på ett säkert och miljövänligt sätt.

VARFÖR ÄR BORTFORSLING VIKTIGT? 

Förutom att det är skönt för dig att rensa vid en flytt, är det dessutom viktigt att ta hand om ditt avfall på ett korrekt sätt. Detta för att säkerställa både miljöskydd och människors hälsa. Genom att låta oss på Bröderna Flytt hjälpa till med denna uppgift minskar risken för miljöföroreningar. Du bidrar även till att bevara naturresurser samt återvinning och återanvändning av material på ett hållbart sätt.

SÅ HÄR GÅ PROCESSEN TILL 

Vi hämtar upp det avfall som ska bortforslas på din plats. Därefter transporteras det till en anläggning för sortering, återvinning eller sluttömning. 

Avfallstyper vi bland annat tar hand om:

 • Möbler och inredning 
 • Elektronik 
 • Byggavfall och rivningsmaterial
 • Grovsopor 
 • Farligt avfall
 • Papper och kartong
 • Metallskrot  

Genom att välja Bröderna Flytt som din flyttfirma kan du vara säker på att din flytt inte bara sker smidigt och tryggt, utan också med omtanke för miljön. Hör av dig till oss idag och få en skräddarsydd offert för dina behov av bortforsling och återvinning. 

Video file

Flyttstädning för företagsflytt

Inför en flytt är det sista man vill tänka på att städa sitt tidigare hem, och dessutom ställs det stora krav på resultatet. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Vi erbjuder professionell flyttstädning för företag. Du kan känna dig trygg med att varje vrå blir noggrant rengjord, då våra tjänster utförs enligt svensk standard. För att säkerställa kvalitet lämnar vi alltid besiktningsgarantier på våra uppdrag. Det innebär att om det mot förmodan skulle uppstå något missnöje vid besiktning av städningen, åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Vad ingår i flyttstädning? 

Vår flyttstädning täcker alla viktiga aspekter för att lämna ditt kontor eller lokaler i toppskick. Vi rengör noggrant alla ytor, från golv till tak, inklusive svåråtkomliga områden som ofta förbises. 

ALLTID NÖJD-KUND-GARANTI NÄR DU BOKAR FLYTTSTÄD MED BRÖDERNA FLYTT! 

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet när vi utför flyttstädning. Därför erbjuder vi alltid garanti. Det betyder att om det, mot förmodan, skulle finnas något du inte är helt nöjd med, åtgärdar vi det kostnadsfritt. 

Flytt 23

Vad är Kontor 2003?

Kontor 2003 utgörs av generella föreskrifter som appliceras vid förflyttning av kontorsinventarier. Direktiven är fastställda av SÅ, Svenska Åkeriförbundet, i partnerskap med SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Läs mer och ladda ner Kontor 2003 här.

Flytt 7

BEHÖVER NI SOM FÖRETAG EN PÅLITLIG PARTNER?

Kika in och läs mer om hur vi jobbar med större projekt och samarbeten. 

Projekt

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert